preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
BUDUĆA ŠKOLA

            smileysmileysmiley
  

Zlatni status

Oglasna ploča
Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 12. 2013.

Ukupno: 401587
Ovaj mjesec: 1446
Ovaj tjedan: 368
Danas: 24
Kalendar
« Srpanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Anketa (mala)
Kako mi se čini e-dnevnik
ONE YEAR IN ENGLAND

Vijesti - Osnovna Škola Cavtat

BRAVO! PET+ PRVIH MJESTA NA ŽUPANIJSKIM NATJECANJIMA

Svake godine učenici od 5. do 8. razreda imaju priliku prijaviti se na natjecanja po određenim postupcima iskazivanja sposobnosti, vještina i znanja pisanim i usmenim oblicima, pojedinačno ili u skupini. Na natjecanjima učenici sudjeluju dobrovoljno, priprema ih mentor učitelj ili stručni suradnik te svoje rezultate ima mogućnost predstaviti kroz vještine, sposobnosti i kompetencije u određenom području. Svrha je potaknuti i motivirati učenike da sudjeluju na međusobnom natjecanju s ostalim učenicima kao i sa samim sobom. U pravilu smotre i natjecanja imaju nekoliko razina: školsku, županijsku i državnu.


Učenici naše škole ove godine su se više nego prethodnih iskazali velikim uspjehom u brojnim predmetima na što smo jako ponosni. To je rezultat kontinuiranog i ozbiljnog pripremanja kroz dodatnu nastavu za natjecanja  uz vođenje i praćenje mentora ili učitelja.

Na više natjecanja nazočit ćemo i na državnoj razini, a konačni rezultati tek će biti gotovi krajem travnja. U odnosu na ukupni broj uečnika naše škole rezultati su tim veći.

Na školskom natjecanju iz INFORMATIKE sudjelovalo je 5 učenika, Romeo Adrić pozvan je na županijsko natjecanje gdje je osvojio 6. mjesto, mentor Nikša Guljelmović.

Na školskom natjecanju iz FRANCUSKOG JEZIKA sudjelovale su tri učenice:  Anamarija Bronzan, Lucija Hartman i Adriana Urlović. Sve tri su pozvane na županijsko natjecanje, a prva na županijskom natjecanju ostala je Lucija Hartman s ostvarenih 98 % , mentorica je Mirjana Rodić.

Na školsko natjecanje iz NJEMAČKOG JEZIKA pristupila je učenica Elena Dugandžić koja je pozvana na županijsko natjecanje gdje je ostvarila 85 % i time ostvarila 1. MJESTO u Županiji. Njezina mentorica je Andrea Raše Kulaš.

Na županijskom natjecanju iz ENGLESKOG JEZIKA naša učenica Lucija Hartman ostvarila je 90 %, 1. MJESTO mentorica joj je Mia Barišković. Lucija je pozvana na državno natjecanje u Mursko Središće.

Na natjecanje iz FIZIKE mentor Miho Trojan  pripremio je učenicu Luciju Hartman za školsko natjecanje i ona je pozvana na županijsku razinu te ostvarila 6. MJESTO

Na natjecanju i GEOGRAFIJE učenik Fran Obradović postigao je 8.MJESTO , mentorica Marija Deranja.

Na natjecanju iz BIOLOGIJE sudjelovao je učenik Robert Vrenko i njegova mentorica Marija Šeput, te je ostvario 14. mjesto

Za natjecanje iz PRVE POMOĆI učenicima je priskočila u pomoć gospođa Natalija Njire. Ekipa s kojom je radila bila je brojnija od onih koji su mogli biti prijavljeni  na natjecanje: Stefani Juranović, Petar Vlahutin, Mara Popović, Mihaela Hanzijer, Mihaela Rodić  i Marin Šućur, učenici osmog razreda. Ostvarili su 6. MJESTO.

Na školskom natjecanju iz POVIJESTI sudjelovalo je 8 učenika. Jedini pozvani učenik naše škole je učenik 8. razreda, Robert Vrenko postigao je 1.MJESTO.  Mentorica mu je Perica Tomšić.

Na natjecanju iz TEHNIČKE KULTURE sudjelovalo je 5 učenika u kategorijama: fotografija, robotika, maketarstvo i graditeljstvo. Na županijskom natjecanju iz robotike 1. MJESTO postigao je Antun Brautović te očekuje poziv na državnu razinu. Mentorica je Lucija Bogdanović.

Naša učenica Vanesa Vidaković Natrlin pozvana je na državnu smotru LiDraNo 2017  na državnu smotru u kategoriji pojedinačnog scenskog nastupa. Mentorica je Marijana Trojan.

U školu stvaralaštva NOVIGRADSKO PROLJEĆE 2017 pozvani su kreativni pojedinci: Leon Kokotić i Vanesa Vidaković Natrlin, te kao hospitantica Marijana Lučić Brailo, učiteljica likovne kulture. Škola stvaralaštva održava se u Novigradu od 1. do 8. travnja.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ivana Miletić   datum: 14. 3. 2017.

Tražilica

Kanal OŠ Cavtat

Pratite nas i na YouTube kanalu naše škole.


DOKUMENTI


Zlatni status

    Eko škola 2004.-2014.        

 

 


 

 

http://os-semovec.skole.hr/upload/os-semovec/images/static3/1299/Image/n5s-proziran.gif


Obvezni udžbenici

Priloženi dokumenti:
Udzbenici.xlsx


ZRCALO 2017.


KONAVLE I OKOLICA

 


BROŠURA ZA RODITELJE


ŠKOLSTVO

 


RAZNO


TRAŽILICE

preskoči na navigaciju